C-Basis groep 3-4 "Letterlijk!"
BeeldendDrama

Met het thema “Spreek jij de taal van Kunst?”

Een boeiende ontdekkingstocht die zal leiden naar Boze Bregje, Giebelende Gies, Zenuwachtige Zara, Aardig Arda. Letter(lijke) gevoelens in een figuurlijk jasje.  Tijdens een speurtocht door Theater Markant gaan ze hiernaar op zoek.Ze komen op plekken waar normaal geen bezoeker mag komen en waar je het theater van een heel andere kant leert kennen. Met de gevonden figuren wandelen de kinderen naar Kunst&Co verderop aan het Mondriaanplein.

Bij Kunst&Co staat een echte onderzoeker! Een Emotie-onderzoeker. Met een grote roze droommuur als het canvas brengen we onze emoties in beeld. Welk gevoel zit er in je buik? En wat in het puntje van je neus? Samen creëren we een veilige wereld waar elke emotie zich thuis mag voelen. We spelen toneel, onderzoeken de emoties en doen dramatisch “als of”. 

Een leuke ontdekkingstocht waarbij de "Letterlijk" letters emoties vormen en de gevoelens spelenderwijs de revue passeren.

Ontwikkeld voor Groep 3, Groep 4
Rol leerlingen Actief, Receptief, Reflectief
Maximaal aantal deelnemers 30
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Locatie Theater Markant en Kunst&Co (InC)
Tijdsinvestering 1 uur en 45 minuten
Benodigde materialen n.v.t.
Benodigde ruimte n.v.t.
Benodigde ondersteuning leerkrachten/ouders/verzorgers Per groep graag de leerlingen splitsen in groepjes van 4 of 5 kinderen. Per groep één ouder, leerkracht of verzorger als begeleiding tijdens de speurtocht bij Markant en wisseling van locatie. Bij de activiteit bij Kunst&Co kunnen de begeleiders niet bij de activiteit aanwezig zijn.
(Rij-)ouders / verzorgers mogen de activiteit bijwonen.