Ontdeklab Kunst & co
BeeldendMuziekMediaTechnologie

Het ontdeklab bestaat uit een collectie innovatieve materialen, waarmee je leerlingen op een aansprekende creatieve manier kunt laten werken volgens de 'onderzoek en ontwerpcyclus' (SLO). Kortom, heerlijk onderzoeken en ontwerpen! Afhankelijk van je wensen wordt er in overleg een programma afgesproken dat op school of bij Kunst & co kan plaatsvinden. Dit kan variëren van een kennismaking: een lekker uurtje experimenteren in ateliervorm, tot meer diepgang: een echte ontwerpopdracht met duidelijke stappen. Om je te helpen het ontwerpproces op een leuke manier te leren kennen maken we gebruik van de 'Groow toolkit' van Studio Tast uit Eindhoven.


Kijk hier voor een beschrijving van de materialen.


In schooljaar 2021 - 2022 kan elke school een gratis 'ontdeksessie op maat' aanvragen bij Kunst & co, waarbij Tim de mogelijkheden van de materialen komt toelichten en ondersteuning biedt bij andere vragen, zoals manieren om de materialen te verbinden aan lesprogramma's van de school.


Ontwikkeld voor Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Voortgezet onderwijs, VMBO 1-2, VMBO 3-4, Havo/VWO 1-2, Havo/VWO 3-5(6)
Rol leerlingen Actief, Reflectief
Maximaal aantal deelnemers 35
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Locatie Op school of bij Kunst & co
Tijdsinvestering Variabel
Benodigde ondersteuning leerkrachten/ouders/verzorgers Op maat mogelijk