3D Printer Pen (12 stuks)
BeeldendTechnologie

De 3D Printer Pen is een 3D printer die je zelf in je hand kunt houden! Met deze pen kun je tekenen met plastic (PLA, biologisch afbreekbaar). Dit betekent dat je ook de hoogte in kunt tekenen! De 3D Printer Pen biedt je de kans om driedimensionale vormen te onderzoeken, zelf een constructie te ontwerpen en deze te tekenen. Nog leuker wordt het als je samen met een groep een bouwwerk maakt, zoals een knikkerbaan. Of je ontwerpt iets dat gewoon mooi is om naar te kijken, of een voorwerp dat je echt kunt gebruiken.

Werk met een prikkelende uitdaging, zoals:

  • Teken platte geometrische vormen zoals vierkantjes en driekhoekjes, teken ze aan elkaar tot ruimtelijke vormen zoals kubussen, piramides en eigen vormen.
  • Onderzoek constructies zoals bruggen, teken ze in het klein na en onderzoek of ze daadwerkelijk iets kunnen dragen.
  • Trek contouren van foto's en afbeeldingen over om tot kunstzinnige resultaten te komen, verwerk deze in iets ruimtelijks.

Tip: werk in het begin nog niet helemaal vrij, om te voorkomen dat er alleen wordt geëxperimenteerd met een hoop plastic frutjes (afval) als resultaat. Kunst & co helpt je graag bij het vormgeven van een goede open opdracht!

Elke pen wordt geleverd met 1 adapter.
Er zijn maximaal 12 pennen tegelijk te lenen.
Geef bij de boeking in de opmerkingen aan hoeveel pennen je nodig hebt.

Plastic wordt meegeleverd.

Ontwikkeld voor Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Voortgezet onderwijs, VMBO 1-2, VMBO 3-4, Havo/VWO 1-2, Havo/VWO 3-5(6)
Rol leerlingen Actief
Maximaal aantal deelnemers 24
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Locatie Op school of bij Kunst & co
Tijdsinvestering Minimaal 1 uur
Benodigde materialen Eén stopcontact per pen.