Greenscreenbox
MediaMultidisciplinair

DE VERBEELDING EN CREATIVITEIT VAN KINDEREN NEMEN EEN VLUCHT

Speel in je eigen tekening, laat je LEGO auto over een echte weg ‘rijden’ of bedenk je eigen avonturen. Dit praktische greenscreen tafelmodel biedt nieuwe mogelijkheden voor het onderwijs. Ontwikkel digitale geletterdheid bij je leerlingen, verwerk de leerstof met behulp van greenscreen video’s en stimuleer de creativiteit en fantasie van je leerlingen. Eenvoudig in gebruik.

Met de Greenscreenbox maak je in een handomdraai gave greenscreen foto’s en video’s. 
De Toolblox geven je nóg meer gebruikersgemak tijdens het maken van je eigen greenscreen foto’s en video’s. De blokken en stroken zijn ontworpen in precies dezelfde kleur als de Greenscreenbox en daardoor onzichtbaar in je foto’s en video’s. De set bestaat uit diverse formaten blokken die je kunt gebruiken om voorwerpen achter te verstoppen, ergens onderdoor of overheen te laten lopen of hoger in je video in beeld te plaatsen. Met behulp van de stroken kun je voorwerpen laten bewegen zonder dat je handen in beeld komen.

We adviseren om maximaal 4 personen per Greenscreenbox te laten werken. Zo kan iedereen er goed bij en kan iedereen actief deelnemen.

Een greenscreenbox wordt met IPad geleverd.Ontwikkeld voor Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Rol leerlingen Actief, Receptief, Reflectief
Maximaal aantal deelnemers 4
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Locatie school
Tijdsinvestering Variabel
Benodigde materialen poppetjes, lego of andere materialen
Benodigde ruimte tafel