C-Lokaal Confetti theater - Groep 8

Confetti bestaat er in honderdduizend verschillende kleuren en verschillende vormen. 
Elk snippertje is uniek. Eigenlijk net zoals bij de mens! 
Tijdens de workshop gaan we als voorbereiding op de eindmusical (of ander eindfeest) samen op zoek naar hoe je al die verschillende mensen in je script (die we in het theater ook wel personages noemen) kunt spelen. We leren hoe je een personage vorm geeft, hoe je je zelfverzekerd presenteert op het toneel en maken vooral heel veel lol. Tot in het theater! 

Informatie:

De workshop duurt 1,5 uur en wordt verzorgd door musical lerares Lotte Vugts.
De school kan zelf een datum en tijd voorstellen.
De workshop vindt plaats bij Theater Naat Piek in Uden. Pnemstraat 1, 5406 XA Uden. Afhankelijk van het weer en beschikbaarheid kiezen we voor het binnen- of buitentheater. 

Voorbereiding:  Graag vooraf de bijgeleverde opdrachten invullen en opsturen. Deze helpen jullie nadenken over wat jullie willen doen tijdens de workshop en tijdens de eindmusical/eindfeest. Ook helpt dit ons om de workshop helemaal op jullie wensen af te stemmen.

Wij vinden het belangrijk dat de leerkracht een betrokken, nieuwsgierige houding aanneemt. Toneelspel is voor veel kinderen erg spannend; een veilige sfeer is dus noodzakelijk. Wij vertrouwen er op dat de leerkracht leerlingen aanspreekt op hun gedrag als dit nodig is. Tijdens de workshop gaan de kinderen in groepjes werken. Het is dus van belang dat de leerkracht een actieve, betrokken houding aanneemt en er mede voor zorgt dat de kinderen lekker aan de slag kunnen gaan en blijven. Als het kan is het dus zeer welkom als er wat extra begeleiding meegaat zoals een onderwijsassistent, stagiair of hulpouder. 

Annuleren tot 2 weken vooraf aan de gekozen datum. 


Contact:
​​​​​​​Sascha van Valen - Jeurninck
Bestuurslid Theater Naat Piek
Mail: sascha@theater.naatpiek.nlOntwikkeld voor Groep 8
Rol leerlingen Actief
Maximaal aantal deelnemers 30
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Locatie Theater Naat Piek: Pnemstraat 1, 5406XA Uden
Tijdsinvestering 1,5 uur
Benodigde ondersteuning leerkrachten/ouders/verzorgers actieve, betrokken houding van leerkracht noodzakelijk
(Rij-)ouders / verzorgers mogen de activiteit bijwonen.
Downloads lesmateriaal